PITCH & PUTT

Construït en una finca plena de pins i amb unes vistes espectaculars sobre el mar mediterrani, el recorregut del pitch and putt és un clar reflex de les característiques orogràfiques de la comarca on pertany amb constants ondulacions. Aquest  fet fa que els divuit forats del recorregut siguin divertits i molt variats. Els jugadors, sigui quin sigui el seu nivell de joc, trobaran un repte diferent en cadascun d’ells.

Construït amb la prioritat de mantenir l’orografia original del terreny i els arbres existents, les prop de 9 hectàrees del camp són regades íntegrament aprofitant l’aigua de la depuradora de la població del Masnou amb un complex sistema de reg.

Inaugurat l’any 2004, tot i tenir una història relativament curta, s’hi han celebrat una sèrie de competicions importants com el campionat absolut de Catalunya, el campionat de Catalunya sènior i el campionat de Catalunya match play.

L’any 2006 es va celebrar la II copa del món de Pitch&Putt sens dubte l’esdeveniment més important tant a nivell esportiu com organitzatiu. L’èxit de públic i el seguiment mediàtic que es va fer per part dels mitjans de comunicació va resultar molt important i va ajudar a situar al pitch and putt Barcelona-Teià al màxim nivell dintre del món d’aquest esport.

Per més informació truca’ns al 935 553 700.

Translate »