NOU GIMNAS I SALES POLIVALENTS

160m2 de gimnàs i 110 m2 de sales polivalents

Projecte del nou gimnàs del CTBT i sales polivalents

L’edifici del nou gimnàs del CTBT se situarà a la part posterior de la casa club i disposarà d’un accés principal des del replà de vestidors a la planta primera de la masia, des d’on s’accedirà a un pati previ al gimnàs. La circulació es realitzarà a través d’un camí cobert que recorre tot l’edifici i que ens dirigeix ​​als diferents espais. A la zona més privada de l’edifici se situen dues sales polivalents per a activitats dirigides que podran funcionar tant de manera independent com una gran sala única. En la banda oposada i després de deixar enrere el volum de la masia, ens trobem amb la sala principal dedicada al fitness, un espai orientat a mar completament obert a l’exterior mitjançant grans vidrieres. En aquesta zona trobem una terrassa exterior de relax i solàrium i veiem com la passarel·la de circulació es converteix en un balcó/mirador ajardinat, protegit al seu torn per una marquesina metàl·lica que recorre tota la façana sud de l’edifici.

El nou gimnàs respondrà a una edificació mediterrània de parets revocades blanques, cobertes planes, paviments exteriors de fang cuit i ús de pedres locals per a l’execució de murs i zones ajardinades. A l’interior la fusta de roure serà l’element predominant que aportarà calidesa en paviments i revestiments, tant a les sales polivalents com en la de fitness.

 

Planning del projecte del nou edifici de gimnàs i sales per activitats dirigides

160m2 de gimnàs i 110m2 de sales polivalents

Novembre 2016

  • Lliurament Ajuntament Projecte Plà Especial

Gener 2017

  • Entrada en Col·legi Arquitectes Projecte bàsic per visat.
  • Entrada en Ajuntament Projecte Bàsic

Març 2017 – Abril 2017

  • Finalitza el termini d’aprovació de llicència i pla especial
  • Lliurament en Ajuntament Projecte Executiu i recollida de llicència

Maig 2017

  • Inici obra (durada obra 6 mesos)