Història

El Club Tennis Barcelona-Teià va obrir les portes l’any 1980 com a Secció II del Real Club de Tennis Barcelona 1899, per tenir unes instal•lacions addicionals a causa de la gran activitat de tornejos que tenia i per donar resposta als seus socis.

No va ser fins 1994 que el Club Tennis Barcelona-Teià no es segregà, convertint-se en un club independent, encara per això mantenint unes relacions de germanor amb el Reial Club de Tennis Barcelona 1899.

En aquests anys el Club de Tennis Teià ha crescut en tots els aspectes. Ha passat de disposar de 10 pistes de terra batuda, un frontó i un bar a gaudir de 13 pistes de terra batuda, 5 pistes de pàdel, un frontó, una piscina, gimnàs, sala de massatges que l’han convertit en un dels millors clubs del Maresme.

Sempre hem gaudit d’un entorn privilegiat, envoltat de natura amb vistes al mar des de les pistes i alhora de la muntanya de Sant Mateu i del nostre poble Teià.
A només 20 minuts de Barcelona, a tres quilòmetres de El Masnou, Premià de Mar, Premià de Dalt i Alella, el Club Tennis Barcelona-Teià suposa una de les apostes esportives i familiars més atractives del Maresme.

El dinamisme en l’esport és la filosofia que l’ha portat a un creixement espectacular. Amb una escola de Tennis i de Pàdel de referència, WeTennisBcn amb entrenadors de renom com Joan Balcells i l’escola d’en Guiu Fàbregas han consolidat l’oferta familiar, amb l’Stage d’Estiu, l’Stage de Setmana Santa, amb una escola pels més petits de la família com pels adults.

El Club Tennis Barcelona-Teià ha estat seu de tornejos tan prestigiosos com els Internacionals d’Espanya de Veterans, el Campionat del Món “Copa Austria” Campionats d’Espanya i Campionats de Catalunya per equips.

La Història del Club Tennis Barcelona-Teià és la història d’una gran família i encara té molt futur per endavant… ajuda’ns a escriure-la!

Translate »