Vine al diverteià

Campus d’estiu

Amb una gran diversitat d’activitats i esports, incidim positivament a la seva educació mitjançant els valors de l’esport i el treball en equip. Les noves instal·lacions i la immillorable situació del Club de Tennis Barcelona Teià l’han convertit en un Club de referència a la provincia i en el lloc ideal per la pràctica d’esport i activitats per a totes les edats. El Club disposa de 13 pistes de tennis, 6 pistes de pàdel, piscina, poliesportiu, gimnàs, bar-restaurant amb terrassa, parc infantil, saló social i aparcament.

INFANTIL | PRIMÀRIA | JUNIOR | De P3 fins a 3er ESO

INSCRIPCIONS: A partir del 10 d’Abril a les oficines del Club.

INSCRIPCIONS ANTICIPADES:

-Si t’inscrius abans de l’1 de Maig: 10 % de descompte sobre el preu final i et regalem un val per passar un dia al Club en família.

– Si fas l’inscripció abans del 31 de maig, et farem un 5% de descompte sobre el preu final i et regalem un val per passar un dia al Club en família.

REUNIÓ INFORMATIVA: 9 de Juny a les 18h al Club de Tennis Barcelona-Teià

FESTA de CLOENDA: 28 de Juliol.

• Els participants del campus d’estiu del 2016 disposaran d’un 5% de descompte si s’inscriuen abans del 6 de Juny • Informa’t de la promoció “Porta un amic” i aconsegueix un 10% de descompte (exclusiu per socis del Club) fins un 100%.

• Descompte per a germans: 1er germà 5%, 2on germà 10% – OFERTES ACUMULABLES

Descarrega’t tota la informació >> Fes click!

Descarrega’t el full d’inscripció >> FULL INSCRIPCIÓ CAMPUS 2017

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a consultes al Club de Tennis Barcelona-Teià al Tel. 93 555 37 00 o activitats@ctbteia.com

T’hi esperem!

Vols que t'informem?

9 + 3 =