Benvolgut/benvolguda soci/sòcia:

  • Després de mesos de negociació de la Junta Directiva amb el gestor del camp de golf, finalment s’ha rescindit l’arrendament de les instal·lacions del Pitch and Putt, amb la renúncia del club als lloguers impagats, però amb la RECUPERACIÓ A FAVOR DEL CLUB dels drets de gestió del camp i de celebració i explotació dels campionats oficials concedits a la nostra instal·lació per a l’any 2020.
  • També, amb l’acord de la Junta Directiva, s’ha rescindit el contracte entre el club i l’empresa gestora de les pistes de pádel, XPalasac, recuperant el Club la gestió total de la secció de pàdel (abonats, escoles i tornejos) que passaran a ser administrats directament per la nostra entitat.
  • Per iniciativa del soci i vocal de la Junta Directiva, Sr. José Luis Negro, tots els dimecres al matí se celebra al club, una reunió-esmorzar d’empresaris de la zona per a l’intercanvi d’idees d’àmbit empresarial.
  • Com vàrem informar en l’anterior circular de “La Junta Informa”, es va tancar per causes econòmiques el servei de Bar-Restaurant, iniciant una roda d’entrevistes amb possibles gestors externs. Finalment, la Junta Directiva es va decidir per l’empresa Vila Taliano, que té previst la reobertura del servei de Bar i Restaurant a principi de desembre (es comunicarà oportunament).

El darrer dia 16 de novembre la “Penya Si No Fos” va celebrar la seva tradicional excursió d’autocar, amb visita al Mercat de Vic i posterior menjar en el restaurant Fusimanya.

Translate »